Napíšte nám

Vážený návštevník

Ak sa chcete niečo spýtať, alebo informovať viac o našej práci tak budeme veľmi radi ak nám napíšete prostredníctvom tohoto formulára kontakt na Vás a my Vám určite zodpovieme všetky Vaše otázky.

Prihláste sa na odber noviniek

Vážený návštevník

chcete byť pravidelne informovaný o našich novinkách zo sveta krbov?
Práve na tomto mieste sa môžete prihlásiť k odberu noviniek. Pravidelne budete informovaný o novinkách zo sveta ale aj o našich realizáciách, školeniach a rozhodne nebudú chýbať ani inšpirácie.

Ďakujeme za Váš záujem.
Vaše osobné údaje budú použité výlučne pre naše potreby a nebudú poskytnuté tretím stranám. Svoj súhlas so zasielaním propagačných e-mailov môžete kedykoľvek odvolať.
19 dec

 

Mnohokrát dostávame otázky, čo všetko je potrebné zabezpečiť ešte pred samotnou realizáciou krbu. Viete na čo je potrebné pripraviť sa ešte pred tým, ako v ňom zapálite prvý oheň?

1. Vypracovanie projektu

Pokiaľ ste sa nerozhodli pre bezkomínový krb, budete pred samotnou realizáciou potrebovať projektovú dokumentáciu. Správny kachliar vám ju samozrejme poskytne spolu s ďalšími službami. Naši majstri vám pri odbornej konzultácii poradia nie len s umiestnením krbu, ale tiež s otázkou, ktorý typ krbu je pre váš príbytok najvhodnejší.

2. Stavebné povolenie

Kým pri väčších projektoch budete potrebovať stavebné povolenie, pri menších zásahoch vám postačí ak stavbu ohlásite. Zväčša sa však určite nevyhnete ohláseniu o stavebných úpravách, ktoré budete musieť odovzdať stavebnému úradu ( vyžaduje sa aj stanovisko hasičov k projektovej dokumentácii ako príloha). Takisto budete potrebovať od vašej obci súhlas so stavbou malého zdroja znečistenia ovzdušia, kde pri žiadosti predložíte projektovú dokumentáciu (bod 1.)

3. Stavba komínu

Pred realizáciou krbu bude samozrejme potrebné vystavať komín. Komín musí spĺňať parametre, ktoré sú v projektovej dokumentácii určené na základe požiadaviek na tepelný výkon krbu. Po stavbe komínu bude nasledovať jeho revízia -  ktorá je potrebná k stavebnému povoleniu a hlavne na bezpečnú prevádzku krbu.

4.  Realizácia krbu

V poslednej fáze začne váš krb naberať reálne kontúry. Budete sa rozhodovať pre typ krbovej vložky (neplatí pre krby, ktoré túto súčasť nemajú) a taktiež bude potrebné zaobstarať stavebný materiál a samotnú realizáciu prác.

V našom krbovom štúdiu pri vás samozrejme stojíme pri každom bode realizácie krbu a snažíme sa vám uľahčiť celý proces, aby ste si svoj krb užili čo najrýchlejšie, bez zbytočných starostí navyše!

Máte otázky na ktoré by ste chceli odpoveď?

Neváhajte a napíšte nám

Potrebujete rýchlo rozkúriť v krbe, no oheň vám vyhasína, alebo podpálené drevo len dymí? Prečítajte si naše rady a rozkúrte vo vašom krbe ihneď!

Neviete sa rozhodnúť
Aký krb je pre vás vhodný?

Prinášame vám jedinečný nástroj ktorý vám
vyhodnotí aký typ krbu je pre vás najvhodnejší

spustiť analýzu

Kontakt

Design Krby Gálik s.r.o.
Martina  Benku 17
977 03 Brezno, slovakia